Hirdetés, amelyre mindenki felkapja a fejét.

Az East Line Air Team egyéni vállalkozás a reklámfeliratok vontatását több évtizedes tapasztalattal, magas kockázatú egyedi műveletként (HR SPO) engedély birtokában végezte.

Jelenleg kereskedelmi célú egyedi műveleteket vállalkozásunk nem végez. Igény esetén partner cégünkkel segítünk felvenni a kapcsolatot.

 

KÖSZÖNTSE AZ IFJÚ PÁRT EGY IGAZÁN KÜLÖNLEGES MÓDON!

A repülőgép az esküvő helyszínére vontatja az ifjú párt köszöntő feliratot. A repülőgép berepül az esküvői rendezvény fölé, ahol kb. 50 méteres magasságon néhány tiszteletkört tesz a köszöntő transzparenssel.

A tevékenység során a kockázatelemzés részeként előzetesen felmérjük az érintett helyszínt, megtervezzük a repülési útvonalat.
A repüléseket kizárólag nappal, arra alkalmas időjárási körülmények között (csapadék- mentes, 30 ºC alatti levegő hőmérséklet esetén, nyugodt időjárásban) végezhetjük.


Reklám transzparensével frekventált helyeken, nagyszabású rendezvényeken jelenítheti meg hirdetését. A hirdetés hatásos, mivel szinte minden ember érdeklődését felkelti a repülőgép által vontatott reklám. Elsősorban Budapest környékén és a  belvárosi Duna szakasz felett végzünk reklám célú munkarepüléseket. Vállaljuk céges rendezvények alkalmával a logó, rövid reklám felirat, vagy cég név vontatását is. A légi vontatásra engedélyezett transzparens gyártását kizárólag hatósági jóváhagyással rendelkező szervezet végezheti.

 Partner cégünk megtervezi és elkészíti a repülőgépes vontatásra alkalmas, műbizonylattal rendelkező reklám transzparenst.

A légi hirdetéssel kapcsolatos kérdése esetén forduljon hozzánk bizalommal.