Akár Ön is kipróbálhatja, hogy oktató pilóta irányítása és felügyelete mellett milyen érzés vezetni egy sportrepülőgépet.

 

zlin.okt.     

Repülőgépeink többsége oktatásra is kialakított és engedélyezett légijármű. Ez többek között azt is jelenti, hogy duplikált kormányszervekkel rendelkezik a repülőgép.

Az East Line Air Team oktató pilótájával bármely (cselekvőképes és beszámítható) személy kipróbálhatja, hogy a különböző kormányszervekkel hogyan lehet irányítani a repülőgépet.

Az oktató a repülés előtt  rövid ismertetőt tart az alapvető  repülőgép vezetési ismeretekről és a repülőgép kormányszerveinek működéséről. Ezt követően ismertetésre kerülnek a pilóta fülkében betartandó biztonsági magatartási szabályok. A földi előkészítés után az oktatóval közösen történik a repülőgép repülés előtti ellenőrzése is.

A felszállást és a földközeli repüléseket minden esetben az oktató hajtja végre. A biztonságos magasság elérése után - az oktató utasítása szerint  - lehet közösen irányítani a gépet.

         
 

A négyszemélyes repülőgépünk fedélzetén a repülés során az oktató pilótán és a próbavezetést végző személyen kívül még két fő utas is tartózkodhat. A program ára megegyezik a sétarepülésnél közzétett árakkal. A próba vezetés kiválóan alkalmas partner partik és csapatépítő tréningek színesítésére is. A programok  kialakításában szívesen közreműködünk.

A repülőgép vezetés ajándékutalvány formájában is megvásárolható.

Árainkról ide kattintva tájékozódhat